7-8 см. Знаю що Посейдону дають 10-12, та можливо в мене Посейдончик . Листочки все ще лізуть коряві, можливо через рік він знову мене здивує ))) Та подобається однозначно. Квіти розрізала, пилку немає (, можливо через просушку на початку цвітіння
Я знаю что такие как всегда,просто когда ты фоткаешь большим планом цветы,то видно нормально,а когда общий план,то мелковато,я через радикал кидаю фотки)
Збоку Великий Гарі. Теж скидає поволі, бо сонця зовсім не має ( Справді,вже третій рік, найбільше бутонів дає саме в цей час , правда літо цвіте поодиночними що теж добре )
моя думка що це генетика, багато квітів цвітуть в "строго" заложений час. Можна добитися і цвітіння в іншу пору та воно буде не таке масове, або прийдеться його стимулювати. Добре що аденіуми не з рослин які цвітуть тільки раз в рік )))). Надіюсь що з часом рослини переадаптуються до наших умов і змінять оптимальну пору цвітіння)
может это еще зависит от времени посева?! запускаются биоритмы - подъем, спад, период цветения, покоя... как у людей, к дню рождения спад всегда, потому что с нуля начинали...
Желание и любопытство - два глаза, магически преображающие мир (с)