теж чекаю... в мене стара мінька втратила майже все листя, а минулої зими стояла кучерява. Та зараз, тьху-тьху, наче оклигує... і я втратила ще одну посіяну(((
Желание и любопытство - два глаза, магически преображающие мир (с)
У этой миньки цветок растягивается до 9см,под конец появляется красивая фиолетовая кайма с рисунком(на фото конечно же не видно),ароматная,листики плюшевые.
я перепрививатиму які сподобаються на прості обесуми. Вони в мене так живучіші виходять). Недавно три знову пропали міньки, знову ж, навіть не зрозуміла чому Хочу насіння від своїх ))). А шоб не боятися отаких випадів. Свєт, ти як з махрушками переопиляла, чи вже весну чекаєш ? Отаке насіння цікавить, вибирати сіянці міні і пробувати їх розцвітати. Що мало б дати як мінімум різні відтінки і кольори , максимум махрушку міні ))).
Оксана, вітаю! Я, мабуть, один залишився, в кого міні є, але ще не цвіли ))) На моїх є багшато маленьких і дуже маленьких зачаткових гілок. Може їх прорідити?
я позапрошлой осенью покупала две миньки (даже три, одну в подарок) зачаточніе веточки срезала при посадке. Осенью купила. Весной цвели. А подаренная начала цвести еще в феврале у хозяйки
Желание и любопытство - два глаза, магически преображающие мир (с)