Та я спокусилася на дешевше насіння і на те що там був Віолет Сіті ))) , ( мало бути 10 насінин , вийшло десь під 30, та тут рахуватися буде як зійдуть ). Навіть не спитала хто постачальник

. Картинки гарні а хто виросте побачим . Хоча я дам їм рік, не зацвітуть до наступної зими - будуть привоями )))
Ти ж знаєш як це , ніби сієш мікс , щоб не жалко було різати , та потім думаєш ну хоча б парочку сортових візьму і ще цих ... От і в мене так получилось
Піддослідні вони ) , аденіуми інтенсивного вирощування - по крайній мірі я попробую їм створити для цього умови.
Кокос мені зручний тим що сухий займає мало місця , а мокрий не такий "маркий" , менше бруднить все навколо і привичка . Ростуть в ньому добре . А от кактусний грунт попадається поганої якості . Сад чудес гарний та дорогий якщо брати для всіх . Кокос для мене ще й економічно вигідний ). Хоча зараз багато ростуть більш в цеоліто - перліті з невеликою кількістю кокоса. Та літра дрібного цеоліту стала вже 18грн

, треба купити мішечок грубого по 4грн/кг а то весною з таким ростом цін прийдеться садити їх в землю з городу