В мене теж появився вже дорослий аденіум,йому я підрівняла лише найдовшу гілочку,зажило все дуже швидко. Напевне зацвіте він не скоро,та його вигляд мені зараз дуже подобається,саме компактністю.
Висота рослини 17см.

kerija писал(а):Сіянці з вашого насіння ростуть,та до таких габаритів їм ще не скоро)

, Значить скоро ми побачим справжній колір цього сорту. Якщо будуть лишні прививки (через рік),мене це цікавитиме
 , Значить скоро ми побачим справжній колір цього сорту. Якщо будуть лишні прививки (через рік),мене це цікавитиме   . Прививати я ще не пробувала,сіянці крохотульки, та дуже хочеться, особливо такий темний і Білий Ангел на одній рослині! І ще щоб цвіли одночасно!!!
. Прививати я ще не пробувала,сіянці крохотульки, та дуже хочеться, особливо такий темний і Білий Ангел на одній рослині! І ще щоб цвіли одночасно!!!  

Aleksandr писал(а):Прийшов у вівторок подвой якась маленький, а прививка трохи є що різати. Вже посадив, стоїть в теплиці. Щоб знати що прислали, буду чекати цвітіння.
 , а то покупна "попа" ой як капризна.
, а то покупна "попа" ой як капризна.

,наступні два вже пробуджувалися на ньому,до місяця вони були в листі(невеличкому). Коврик гріє лише те що стоїть на ньому,включений цілодобово,воду на нього розливаю;),температуру в кімнаті не піднімає
,наступні два вже пробуджувалися на ньому,до місяця вони були в листі(невеличкому). Коврик гріє лише те що стоїть на ньому,включений цілодобово,воду на нього розливаю;),температуру в кімнаті не піднімає

Вернуться в Прививка, обрезание и формирования кроны
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 8