Доброго дня форумчани!
З 20 жовтня 2012 року на сайт здійснюються атака, поки що у вигляді негативних відгуків.
Взагалі про сайти, зазвичай, пишуть негативні відгуки з трьох причин:
1. Конкуренти. Більшість негативних відгуків залишаються конкурентами, зрозуміло з яких причин! В мене найнижчі ціни в інтернеті, я продаю тільки свіже насіння, і зрозуміло що декому це не подобається.
2. Колишні працівники. Звільнені по тим чи іншим причинам. Я працюю сам на себе і і найманих працівників не мав і не маю (не ті прибутки, щоб когось ще наймати ).
3. Покупці які чимось не задоволенні. Так в мене такі є, але їх дуже мало, і я завжди йду їм на зустріч. Можливо є такі, які нічого мені не повідомляють і просто залишають негатив, все це залежить від людини. Тому, будь ласка, повідомляйте про все, що вам не сподобалось!
Лише одна людина із ста хоче залишити позитивний відгук, негативні готові залишати в три рази більше. Я завжди відправляю вас листи, в яких є прохання залишити відгук та посилання на сторінки де це можна зробити. На жаль, не в сіх є час та й хотіння це зробити, але є люди які залишають свої відгуки (не завжди позитивні але адекватні), я їм дуже вдячний за небайдужість та щирість :).
Тому прошу всіх небайдужих залишити свій відгук про насіння або сіянці які ви купили на цьому сайті.
Дякую за розуміння.