Свєт, ну пожовтіння листя після пересадки і помягшення каудекса - норма. Ти б глянула як виглядали мої "городні" . Я ж їх помила, поставила сушити і забула про них .Поставила на балконі і замоталася так що три дні не заходила туди, а сонце було ще гарне і вікно там навіть забула відкрити . Думала що вже все, мінімум з дрібнішими треба прощатися. Посадила в грубий цеоліт і перліт і по трохи поливала. Оце тільки пару днів як стали твердими ! Причому всі(Хоча вони майже лисі). Один чи два викинула по причині повної "міміфікації" ще до садіння ))). Відходили довго, та пережили мою неуважність
Кажуть чим більший аденіум легше переносить пересадку. Ат , незавжди. В мене Ангел, після простої перевалки мусить каудекс "змякшити" і розовий теж після таких процедур довго мягким залишається і те саме з деякими сіянцями. Одні не замічають, а другі і перевалку важко переносять. Кожна рослинка індивідуальна ))), головне вірити в добре
Вік,саме так (. Вікно на провітрюванні, ще оприскувала час від часу, тай в нього справді просушка проходила повільніше. Щоб лишній раз не крутитися я його поливала по частоті так само як і всі та менше. Грунт всеодно не просихав повністю... Хоча цього можна було очікувати, аденіуми все ж таки сукуленти. Тепер слідкую за іншими