Олександр, дякую за поради та обнадійливі слова.
Я читав, що міні сходять набагато довше і непередбачуваніше ніж інші аденіуми.
Мене не стільки турбує що через тиждень зійшов лише один (це для них не термін), скільки те, що не можу їм забезпечити потрібну температуру, оскільки вдень ми на роботі і вони предоставлені самі собі, хоча стоять в квартирі на сонячному підвіконні, але ж погода зараз не сприяє їхньому природному проростанню.
Kerija, цей блідий не з міні, це якщо я не помиляюсь TRIPLE BRIGHT OF YELLOW (вони перші в мене проклюнулись), просто вони в мене посажені в одному контейнері. Міні проклюнувся лише один, і він ще не розкрив сімядольних листочків.
Ви мене заспокоїли, якщо він не альбінос, то я навіть радий що він саме такий незвичайний, буде особливо цікаво спостерігати який він виросте (ну якщо звісно все буде гаразд)!
Kerija, таблетки я ставив в ячейки посадочного контейнера, та коли вони розбухли заповнив вільний простір грунтом, зовні вони майже не відрізняютья від тих що без таблеток, і на транспортабельність це аж ніяк не вплинуло. Дякую за пораду щодо застосування препарату "мікосан", я вперше за нього чую, а де його можна придбати - він не в дифіциті?