Так то так , та от поки рослина не зацвіте вона є сюрпрайзом !
Його полосатий дуже гарний, подобаються такі ,та вони рідко ще виходять саме з такими полосами ))).
А дикарі , просто слів не має ! Які каудекси! Куди там нашим обесумам .Будем тепер слідкувати коли на них появляться рожки і пробувати таких собі виростити (якщо насіння добудем

)
Свєт , перші я садила по 5шт одного сорту, в більшості випадків були різні рослинки (по листю), дивлячись в інтернеті на те що цвіте з сіянців - діапазон варіантів може бути дуже великий навіть 100% від насіння з одного стручка при тому що відомі двоє батьків

. В нас же цей процент досить малий, сієм з насіння ,скоріше всього, знаючи маму ))), попастися можуть насінинки від різних тат

, плюс гени пінків ,які в першому покоління можуть перебороти ті гени на які ми сподіваємось ))), 2покоління повинно бути 50/50, потім 25/75 ,ну і це теж при дотримання незмінних умов ... Думаю що % того що зацвіте в нас десь 20( логіка твердить тільки 10% )Це тобто що зацвіте САМЕ ТЕ що ти заказувала. Хоча може зацвісти щось дуже схоже )
Теорія ймовірностей помножена на генетику завжди дає несподіваний варіант ,що я і вважаю найцікавішим в нашому захопленні