. От він і радує тебе ! Красотун !
 . От він і радує тебе ! Красотун ! . От він і радує тебе ! Красотун !
 . От він і радує тебе ! Красотун !

Этой весной пересадила в больший горшок, в новую землю - так его погнало - в рост вроде как и не особо, но куча новой молодой поросли!
  Этой весной пересадила в больший горшок, в новую землю - так его погнало - в рост вроде как и не особо, но куча новой молодой поросли! ) что инжиры там повсюду, как  у нас клены и тополя ))) и такие кустища!
 ) что инжиры там повсюду, как  у нас клены и тополя ))) и такие кустища! 

и я теперь буду знать как называется)))kerija писал(а):а коли цей самий ехінопсіс починає цвісти,в якому віці? В мене є щось подібне та за 8 років він так і не цвів(. Правда він був весь обсипаний "детками" ,десь біля 25 ,розсадила,чекаю дальше

kerija писал(а):і ще цвіте лантана. Зявилася в мене після того як побачила на фотографії її штамбову форму. Моя низька,росте вширину, деревце важко буде сформувати (хіба з черенка),а так цвіте невеличкими шаріками від травня

. От достигають в нього плоди які зав"язалися в травні, а для повної стиглості треба шість! місяців. Правда в неповній стиглості вони можуть стояти в холодильнику ще 3-5місяців. (вони його до салатів дають)
 . От достигають в нього плоди які зав"язалися в травні, а для повної стиглості треба шість! місяців. Правда в неповній стиглості вони можуть стояти в холодильнику ще 3-5місяців. (вони його до салатів дають)

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 10