Завтра заберу і хочу посіяти в чистий кокос
 Завтра заберу і хочу посіяти в чистий кокос Завтра заберу і хочу посіяти в чистий кокос
 Завтра заберу і хочу посіяти в чистий кокос

)! За ними дуже цікаво спостерігати, у порівнінні з іншими вони дійсно виглядають дуже мініатюрно! Kerija, я теж не втримався і замовив ще декілька насінин. Про те що посаджені в цей час зацвітають скоріше вперше чую, ну що робити - будемо перевіряти це на свому досвіді!
 )! За ними дуже цікаво спостерігати, у порівнінні з іншими вони дійсно виглядають дуже мініатюрно! Kerija, я теж не втримався і замовив ще декілька насінин. Про те що посаджені в цей час зацвітають скоріше вперше чую, ну що робити - будемо перевіряти це на свому досвіді! 

[/quote]
[/quote] В мене ростуть під лампою 15ти дневні тріпли , захотілось перевірити чи будуть махровими, а потім подумала що треба ще мінічок , не покалічених, а з гарним корінням
 В мене ростуть під лампою 15ти дневні тріпли , захотілось перевірити чи будуть махровими, а потім подумала що треба ще мінічок , не покалічених, а з гарним корінням  )) . Цікаво чого завтра захочу ? І ж обіцяла собі що цього року більше не сію
)) . Цікаво чого завтра захочу ? І ж обіцяла собі що цього року більше не сію 

! Але я вже розрекламував аденіуми серед своїх рідних і близьких знайомих, і думаю що знайду кому подарувати їх, якщо вже зовсім не буде куди їх діти!
 ! Але я вже розрекламував аденіуми серед своїх рідних і близьких знайомих, і думаю що знайду кому подарувати їх, якщо вже зовсім не буде куди їх діти! 

, вже майже всі зійшли, не було коли сфоткати та й фотопарат забував забрати з села цілий місяць. Завтра їду в село дивитись як там кактуси в теплиці, аденіуми вже забрав у дім, їх теж провірю. І на наступній неділі викладу те що насіяв.
 , вже майже всі зійшли, не було коли сфоткати та й фотопарат забував забрати з села цілий місяць. Завтра їду в село дивитись як там кактуси в теплиці, аденіуми вже забрав у дім, їх теж провірю. І на наступній неділі викладу те що насіяв.

Деякі насінини з інших сортів вже почали пробиватись, чекаю на пробудження міні та інших.
  Деякі насінини з інших сортів вже почали пробиватись, чекаю на пробудження міні та інших.  Мої мінькі з першого посіву зараз такі:
 Мої мінькі з першого посіву зараз такі:
 але ростуть. На жаль не зміг відкрити фото в більшому варіанті, щось у мене не відкривається. До речі з днем народження, здоров'я та великих товстих сіянців!!!
 але ростуть. На жаль не зміг відкрити фото в більшому варіанті, щось у мене не відкривається. До речі з днем народження, здоров'я та великих товстих сіянців!!!

. Надіюсь "незвичайністю" буде білий колір
. Надіюсь "незвичайністю" буде білий колір 

Щось дуже заплутано вийшло!
 Щось дуже заплутано вийшло! 

ось вони такі маленькі
 ось вони такі маленькі

Як на мене - шикарний результат, насіння зовсім свіже, ну і звісно умови які їм забезпечив Олександр!
  Як на мене - шикарний результат, насіння зовсім свіже, ну і звісно умови які їм забезпечив Олександр!
 цього разу вирішив поекспериментувати. Сіяв в стаканчики 5Х5, ґрунт сипав в два шари, знизу малої рихлості, а з верху шар ґрунту, що я постійно використовую при посівах. Зробив одну помилку цього разу, потрібно було простерилізувати нижній шар, а то в деяких горщиках появились якісь комашки та черв'ячки і поїли насіння
 цього разу вирішив поекспериментувати. Сіяв в стаканчики 5Х5, ґрунт сипав в два шари, знизу малої рихлості, а з верху шар ґрунту, що я постійно використовую при посівах. Зробив одну помилку цього разу, потрібно було простерилізувати нижній шар, а то в деяких горщиках появились якісь комашки та черв'ячки і поїли насіння  . Але це таких випадків було мало
. Але це таких випадків було мало  . Чому сіяв саме так, коли я використовував тільки посівний субстрат (1:1 перліт та суміш для лимонів "Сад Чудес", то через два місяці сіянці припиняли ріст і їх потрібно було пересажати, ну ось щоб цього не робити, я вирішив зробити експеримент. А відносно проростання, то вона точно більше 80%
. Чому сіяв саме так, коли я використовував тільки посівний субстрат (1:1 перліт та суміш для лимонів "Сад Чудес", то через два місяці сіянці припиняли ріст і їх потрібно було пересажати, ну ось щоб цього не робити, я вирішив зробити експеримент. А відносно проростання, то вона точно більше 80% 

як і минулого посіва там теж був такий, але ладно залишу подивлюсь що з його вийде
 як і минулого посіва там теж був такий, але ладно залишу подивлюсь що з його вийде

Aleksandr писал(а):Красотульки, то красотульки! в мене ще не зійшло три штуки, поки що чекаю, але все одно вже є один гад, який не мінькаяк і минулого посіва там теж був такий, але ладно залишу подивлюсь що з його вийде
 , можливо в твого цього "неміньки", цвітіння буде саме "їхнє"- в вісім місяців шапка квітів,а до року ще й своє насіння
 , можливо в твого цього "неміньки", цвітіння буде саме "їхнє"- в вісім місяців шапка квітів,а до року ще й своє насіння 

Вернуться в Наши посевы (размножение)
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 12