. Насіння посіяне в них,я накривала пакетом, покривається пліснявою, незамочене. Пролила фітоспорином, проклюнулись не всі. Та й пересаджувати з цих таблеток значно важче,неможливо подивитися на корінь не відірвавши якусь його частину.
. Насіння посіяне в них,я накривала пакетом, покривається пліснявою, незамочене. Пролила фітоспорином, проклюнулись не всі. Та й пересаджувати з цих таблеток значно важче,неможливо подивитися на корінь не відірвавши якусь його частину. 

коли звертаються на "ви"
 коли звертаються на "ви"

Aleksandr писал(а):а відразу з цими ж таблетками садити не пробували, не виймаючи з таблетки? а зможете розповісти покроково як ви сієте в ці таблетки з фотографіями? може і я якось спробую...
 , саме тому я десь в місячному віці стараюсь зняти сіточку з таблетки і частково її розворушити.
, саме тому я десь в місячному віці стараюсь зняти сіточку з таблетки і частково її розворушити.

kerija писал(а): Разом з таблеткою садити пробувала,правда інші рослини,не сподобалось. Проблема тут уже не в занадто великій вологості а наоборот, коли ця таблетка пересихає(несвоєчасний полив)рослина гине буквально за пару годин.

, природній відбір
, природній відбір

cherris писал(а):ребята привет я так и не поняла из вашего диолога хорошо или плохо сеять в торфяные таблетки?
 )) ,та ми теж не до кінця розібралися в цьому питанні. На мою думку просто незамінні коли хочеться посіяти ,а всіх компонентів земельної суміші немає. Мінуси:
)) ,та ми теж не до кінця розібралися в цьому питанні. На мою думку просто незамінні коли хочеться посіяти ,а всіх компонентів земельної суміші немає. Мінуси:

Kerija, що навіть коли добре розмочити торфоперегнійну таблетку пошкоджується коріння рослини при її пересадці?
 Kerija, що навіть коли добре розмочити торфоперегнійну таблетку пошкоджується коріння рослини при її пересадці?  

Akella81 писал(а):Kerija, розкажеш який в тебе процент виходу рослин при посадці насіння в торфоперегнійні таблетки?!

Aleksandr писал(а):для пророщування сонце не таке важливе, головне температура. в тебе ж є чудо коврик грій до мінімум 30 градусів на поверхні ґрунту.
 , потреба не виникала. Коли накриваю зверху, грунт аж гарячий та ще не зварила нікого. А тепло я вже давно замітила ,люблять вони, як малі так і дорослі
, потреба не виникала. Коли накриваю зверху, грунт аж гарячий та ще не зварила нікого. А тепло я вже давно замітила ,люблять вони, як малі так і дорослі

Вернуться в Наши посевы (размножение)
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 11