. Хоча думаю, простим пінком не буде, колір все ж таки цікавий , ніби розовий не докінця вимішаний з блідо жовтим. )))
. Хоча думаю, простим пінком не буде, колір все ж таки цікавий , ніби розовий не докінця вимішаний з блідо жовтим. )))на 7.08
фотоапарат трохи висвітлює відтінок
 . Хоча думаю, простим пінком не буде, колір все ж таки цікавий , ніби розовий не докінця вимішаний з блідо жовтим. )))

. Зразу викликає асосіацію з роботою, держ.установою чи відносини клієнт-постачальник...
. Зразу викликає асосіацію з роботою, держ.установою чи відносини клієнт-постачальник...

, і повірте це того варте )))
, і повірте це того варте )))

, я теж спочатку розгубилася а потім на хвилі емоцій аденіум був подарований доньці на 10-ти ліття (житиме в її кімнаті) і головне що дату цвітіння першого сіянця забути я не зможу
, я теж спочатку розгубилася а потім на хвилі емоцій аденіум був подарований доньці на 10-ти ліття (житиме в її кімнаті) і головне що дату цвітіння першого сіянця забути я не зможу   
  !
 ! 

лидия писал(а):Оксано, з нетерпінням чекаємо разом. Мій аден, сіянець 2010 року - стоїтьна вулиці, вимахав величеньким, але бутончики видавати не хоче, дивлюся майже щодня, тим більше назву не загубила...
 Покажи нам його! Перед цвітінням листочки починають рости дуже густо, або виростає великий листок, а наступний не лізе
  Покажи нам його! Перед цвітінням листочки починають рости дуже густо, або виростає великий листок, а наступний не лізе

.
.  , а так як наклеєчку при пересадках загубила, можливо це і є цей сорт
 , а так як наклеєчку при пересадках загубила, можливо це і є цей сорт   

. Тому й закрадається думка що зміна місця не має ніякого відношення до скидування бутонів )
 . Тому й закрадається думка що зміна місця не має ніякого відношення до скидування бутонів )

Вернуться в Цветение и формирование бутонов
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5