Aleksandr писал(а):ууу.... надієшся на багато товстих корінців

хоч не поливай недільку
 хоч не поливай недільку

Все ж таки, яка гарна в рослини коренева система,... була! Я так гадаю, що твої рослини кожний день думають:" Хто буде наступною жертвою експерименту?
  Все ж таки, яка гарна в рослини коренева система,... була! Я так гадаю, що твої рослини кожний день думають:" Хто буде наступною жертвою експерименту?  Скоріше б прийшла весна, щоб у хазяйки було менше часу на нас!"
  Скоріше б прийшла весна, щоб у хазяйки було менше часу на нас!" 

(з цим навіть вже ніхто не спорить)
 (з цим навіть вже ніхто не спорить)  . Він обрізає всі тонкі корінчики і грубі по величині горщика. Саме в нього я і піддивилася закапування великого зрізу воском (вже перевірила, результат відмінний). Особисто мені більше цікаві квіти, та попробувати щось зробити з корінням, теж досвід.
. Він обрізає всі тонкі корінчики і грубі по величині горщика. Саме в нього я і піддивилася закапування великого зрізу воском (вже перевірила, результат відмінний). Особисто мені більше цікаві квіти, та попробувати щось зробити з корінням, теж досвід.

,
 , . Наша полинь і їхній аденіум, абидві рослини-бур*яни, які ростуть де хочуть (в себе на батьківщині), щодо корисності гіркоти полині, колись читала цікаву статтю. Є і інші "гіркі" рослини, гіркота яких використовується в нас в нородній медицині. Тому існує вірогідність, що в жарких країнах, де ростуть аденіуми, їх теж якось використовують. ( крім намазування наконечників стріл
 . Наша полинь і їхній аденіум, абидві рослини-бур*яни, які ростуть де хочуть (в себе на батьківщині), щодо корисності гіркоти полині, колись читала цікаву статтю. Є і інші "гіркі" рослини, гіркота яких використовується в нас в нородній медицині. Тому існує вірогідність, що в жарких країнах, де ростуть аденіуми, їх теж якось використовують. ( крім намазування наконечників стріл  )
 )

Aleksandr писал(а):ще можна було б підкласти пластинку під коріння, щоб коріння росло горизонтально. Обстригла ти його добрехоч не поливай недільку

Але всім іншим все одно радив обережніше до них відноситься, мало що!
 Але всім іншим все одно радив обережніше до них відноситься, мало що! 

, ростить нові гілочки і листочки. Підкопавши побачила і молоді корінці.
 , ростить нові гілочки і листочки. Підкопавши побачила і молоді корінці.  )
 )

- йому не вистачало землі і вологи ! Попав під пересадку
 - йому не вистачало землі і вологи ! Попав під пересадку

Akella81 писал(а):Ух ти, яке шикарне коріння! З таким корінням лише цвісти і рости!
 , листя страшне, бутони сушить. Тепер в нього великий орхідейний горщик , іншого просто не було під рукою
 , листя страшне, бутони сушить. Тепер в нього великий орхідейний горщик , іншого просто не було під рукою 

Aleksandr писал(а):Я так розумію це в тебе десь через 8 місяців? а який діаметр і висота горщика?

маленькі корінці можна зразу обрізати, я теж залишав, але з них толку мало
 маленькі корінці можна зразу обрізати, я теж залишав, але з них толку мало

Вернуться в Наши посевы (размножение)
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 17