перший раз чую, покажеш як зацвіте
 перший раз чую, покажеш як зацвіте

. Та вже видно що всередині не одна коронка, а більше.
. Та вже видно що всередині не одна коронка, а більше.

Aleksandr писал(а):а де це ти таке чудо взяла (махрові підсніжники)? давно вони в тебе? а багато?
 . Ціна там була біля 50 грн, тому ніхто на них уваги не звертав (прості галантуси , до речі, лише на пару грн дешевші). Весною всі 5 зацвіли. Я іх не викопую (дрібні ), так і ростуть. Є чотири "гнізда" (одне в сусіда, який фанат всього нового
. Ціна там була біля 50 грн, тому ніхто на них уваги не звертав (прості галантуси , до речі, лише на пару грн дешевші). Весною всі 5 зацвіли. Я іх не викопую (дрібні ), так і ростуть. Є чотири "гнізда" (одне в сусіда, який фанат всього нового  ). Розцвітуть , покажу їх разом , зможеш оцінити швидкість розростання
 ). Розцвітуть , покажу їх разом , зможеш оцінити швидкість розростання

, я навіть не думав що в магазинах продають підсніжніки, вони ж в червоній книзі. Як розцвітуть покажеж
, я навіть не думав що в магазинах продають підсніжніки, вони ж в червоній книзі. Як розцвітуть покажеж 

. Хоча рослини там справді такі, яких я більше ніде не бачила в живій природі
 . Хоча рослини там справді такі, яких я більше ніде не бачила в живій природі

, піони розпускають листя і навіть божі корівки вже гріються на сонці
, піони розпускають листя і навіть божі корівки вже гріються на сонці

Akella81 писал(а):В нас весна на повну хазяйнує, тільки примхлива якась - великі перепади температур, то дуже тепло, то зовсім прохолодно. Вже деякі тюльпани та нарциси розквітли, кульбаби поодинокі цвітуть, та що там - абрикос вже почав зацвітати!
Kerija, а шо то за рослина з синьою (чи фіолетовою) квіткою?

(повний розпуск)
 (повний розпуск)

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 15