Варто було на тиждень поїхати у відрядження і не заглядати на сайт, як тут стільки нового!Світлана, розкішні квіти, гарні сорти, треба буде продовжити свій списочок і добудовувати ще один балкончик
yadviga писал(а): будувати треба відразу оранжерею тропіки у Львові!
Світлана, в мене 9 поверх, а земельної ділянки не маю. Можу, хіба що, робити "підвісні сади", якщо не пообвалюються, або не оштрафують А як назвати цю рису в колекціонерів? Жадність? Захланність? Чи по- культурному- азарт колекціонування? А, взагалі-то, яка різниця- результат той самий
Ой, Світлано, поверх то останній, але боюсь, що залишусь без рослин- в той зимовий сад будуть добиратись мешканці принаймні 2 будинків. У нас два спарені будинки. В мене колись був великий піддон засаджений різними сортами семпервівумів, які чудово росли і цвіли влітку на незашкленому тоді ще балконі. На зиму, переживаючи, щоб не померзли, заніс їх під горище до ліфтової шахти. Все було закрито решіткою їз замком. Ключ в двох ще квартирах. Ліфтерам сусіди при потребі решітку відкривали. Все захищено, але якась... все одно мої семпервівуми сперла. Ніхто нічого не знав. Тепер ризикувати з рослинами не хочу
Ярослав,я думаю он не "дожал".Это первое цветение,горшок очень тесный,не успела пересадить,аж края листьев пожелтели,цветок немного рваный,поэтому форма не та. При роспуске цвет был как у Корала,но бледноватый.Я думаю повторное цветение все исправит!