ще трохи фото цього черенка ) Однозачно він мені теж подобається і в майбутьньому підшукаю йому "попу" , хоч в нього і невеличкі квіти та дивляться дуже мило оце квітка яка тільки но розпустилася
RSCN2871.JPG (70.64 KiB) Просмотров: 60312
в порівнянні з лілією )(ця лілія одна з найбільших по висоті і величині квітки )
да на попке толстой с хорошо сформированной кроной,эти хоть и не большие цветочки будут смотреться шикарно,особенно если зацветут букетом,недавно на другом форуме видела похожую картину не больших розовых цветочков- смотрелось великолепно,за счёт маленьких цветочков само деревце вытягивает больше бутонов одновременно цветущих- как мне кажется
не збереглися фотки як він цвів на тайській попі ( , квіти були 7-8см, а потім як прийшлось його рятувати , черенок видавав і 6см і 2,5 см ))). Коли цвів маленькими мені найбільше подобався, справді, дуже ніжний , так і хочеться обняти )
він знову зацвів і я розумію що треба шукати велику попу. Хочу бачити це цвітіння частіше ))) фото на планшет, тому не показує дрібниць, та загальне враження є
такой маленький и такие крупные цветы.. да не один!!! Зачем новую попу искать, мне кажется и эта хороша, за год станет еще толще... но тебе, Оксан, там ближе и виднее вот если сразу прививать на какую-то попу на много веточек...
Желание и любопытство - два глаза, магически преображающие мир (с)
ну попу я хотіла шукати справді для того щоб мав більше сили для цвітіння і більше гілок ))) Не думала що в чистому цеоліті при таких малих габаритах підвоя він дасть повноцінну квітку. На цьому він і буде рости, просто при нагоді продублюю на щось більше (коли мої сачкуни процвітуть ) Вчора поливала і дала підживку в воду. Переконуюсь (вже в котре! ) що цвітучі не варто підживлювати . Влила як і всім щоб не йти по чисту воду, один бутон вже чорніє (