Я перепутала ) , та що з дрібними листочками має майже два роки ).
Віка, брала всі тут. Твої ростуть ідентично моїм на підвіконні і тієї зими і цієї. Десь з січня в мене починаються проблеми саме з міньками, на березень того року вони були поголовно лисі задохлики. Відходили довго. А потім листя стало чуть інше, та коли восени попали під лампи, листочки стали темно зеленими, навіть в тїєї яка була найсвітліша і почали ніби підкручуватися !
На якомусь сайті бачила фото просто неймовірних міньок, темно зелених, великих, і як писала власниця вони в неї ростуть під лампами. Буду дивитись цього літа, та на даний момент мінькам подобається стелаж з підсвіткою ( а мені як вони виглядають! ) Тієї весни готова була від них позбутися, через те що не росли, здувалися і постійно кидалися листочками. Цієї весни попробую їх ростити на балконі, без різких змін нічних температур...
квітень 2013р - мої міньки

- DSCN6343.JPG (82.3 KiB) Просмотров: 57591
отакими вони були після зимівлі на підвіконні ))), та й то це вони вже майже колосяться.
в мене на підвіконні 17-18, а на стелажі десь 22-28 часами , бо коли тепла підлога включена, стає гаряче )