Любимчик , як і багато інших

от покажу своїх ще двох: справа
тонколистий виріс з насіння NEW YELLOW, я брала багато насінин цього сорту , і бонусних їх також було достатньо, та саме ці мені найбільше симпатизують по типу росту і формі листка. Як я розумію для того щоб отримати жовту квітку опилялися багато різноманітних сортів, що і дало таке різноманіття. Надіюсь хтось з них зацвіте жовтим, та деякі залишаються в мене саме через листочки . Цей один з них. Він сам так виріс, без буть якої прищипки, десь в вісім місяців почали рости бокові гілочки. Стовбурець був зеленим завжди, і подобаються оці тоненькі листочки, які ростуть досить густо
зліва
сорт BLAZE , цей теж один з найвдаліших сіянців ). З цим сортом все простіше , з 5насінин зійшли усі, росли приблизно одноково, значно сильнішими ніж інші. Зараз в мене 3, подобається що їхнє листя дуже відрізняється від більшості. По перше - шириною листка , і по друге - опушеністю (дуже приємною). Опушеність в сіянчиків різна, в одного ледь відчутна, в другого ніби шорстка на нижній стороні листка , а в цього що на фото дуже мягка з обох сторін

- RSCN5580.JPG (92.35 KiB) Просмотров: 54167
оце вони зверху

- DSCN5577.JPG (89.64 KiB) Просмотров: 54167

- RSCN5579.JPG (95.51 KiB) Просмотров: 54167
ніхто не прищипувався, корінці правда обрізались обом після чого вони пару місяців не росли
Ця їхня відмінність залишає їх 100% на моєму підвіконні незалежно від квітки
думаю в кожного є такі сіянчики, яким можна пробачити любе цвітіння